San Antonio, Texas – Poteet Architects

Built area: 29.7 m2  (320 sq. ft.)
Photography: Chris Cooper

The client, artist Stacey Hill, who lives in a San Antonio artists’ community, wanted a playhouse, a garden retreat, a storage shed and a guesthouse for visiting artists. The Poteet suggested a 40 x 8 container.  The container was sited on a foundation of recycled telephone poles.  Then, floor-to-ceiling glass doors and windows, heating and air-conditioning, a green roof, bamboo flooring and wall-coverings, a small sink and shower and a composting toilet were added.

TexasTainer
TexasTainer

We think it’s nothing short of an exceptional transformation.  What do you think?

Click on any image to start lightbox display.  Use your Esc key to close the lightbox.  You can also view the images as a slideshow if you prefer  😎

 

If you liked this home, you will also like viewing these Container Homes…

Leave a Reply

Close Menu
Close Panel